Metró
Nyomtatott üvegburkolat
Metró
Hajlított edzett üvegburkolat
Magyar Nemzeti Múzeum Kertészház
Fűtő hőszigetelő üvegek
Lovaspóló
Üveg díjak
Teleki-Tisza-kastély
Fűtő hőszigetelő üvegek
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2022. február 10-11-én a Rákosy-Glass Kft. tevékenysége technikai okok miatt szünetelni fog. Ezen a két napon nem történik árajánlatadás, megrendelésfelvétel, árukiadás, illetve egyéb kapcsolatfelvétel sem. Igyekszünk úgy eljárni, hogy a szünet Ügyfeleink munkáját a lehető legkevésbé zavarja. Javasoljuk, hogy a gördülékeny munkavégzés érdekében előre egyeztessenek Kollégáinkkal.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
 

home-img.jpg

NÁLUNK AZ ÜVEG ALKOTÁSSÁ VÁLIK

Már több, mint 40 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére

Elhivatottságunk és szakértelmünk nem ismer határokat, ha üvegről és a hozzá tartozó szerkezetekről van szó. Szenvedélyünk a folyamatos fejlesztés; gyártási kapacitásunk növelésével és látókörünk tágításával a hagyományok tisztelete mellett vagyunk jelen az építészeti üvegipar élvonalában.

 

  • Lakossági munkák vagy óriásprojektek? Igen!
    Kisebb lakossági munkáktól kezdve a legnagyobb volumenű projektekig vállaljuk síküveg feldolgozását a legmodernebb technológiai eljárásokkal több, mint 25.000 m2-en.
  • Egy kézben a tervezéstől a kivitelezésig
    Építkezésben is otthon vagyunk! Az első tollvonásoktól kezdve tervezünk üvegeinkhez egyedi fémszerkezeteket, melyek beépítése sem jelent akadályt számunkra. 
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.