Az építészeti üveg – LOSZ Műhely a Rákosy Glass-nál

2023.11.29. 10:00 (szerda)

Novemberben ismét szeretettel várjuk az építész, belsőépítész és lakberendező tervezőket feldolgozóüzemünkben és bemutatótermünkben, hogy megismerkedhessenek az építészeti üveg sokféleségével, tervezési és gyártási fortélyaival és nem utolsó sorban elkötelezett munkatársainkkal, akik mindig szívesen válaszolnak a kérdéseikre. A tervezői munka megkönnyítéséhez nemcsak az üvegfeldolgozási technológiák ismertetésével, hanem saját és egyedülálló termékeink, mint a HELIO Heating fűtő üveg és a LUMINARI Glass design üveg kollekció bemutatásával is hozzájárulunk.

Minden léptékű és fajta építészeti projektben partnerek tudunk lenni, komplett megoldásokat szállítunk, és szívesen kapcsolódunk be az előkészítésbe már a tervezés fázisában. Ezért is fontos számunkra, hogy a tervezők ismerjék meg a bennünk rejlő lehetőségeket!

PROGRAM

 • 9.45-10.00 érkezés, regisztráció
 • 10.00-10.15 bemutatkozás, rövid programismertetés
 • 10.15-10.30 rövid prezentáció az üzemről, technológiák bemutatása
 • 10.30-11.30 üzemlátogatás
 • 11.30-11.45 szünet
 • 11.45-12.15 előadás
  - az üveg, mint alapanyag (tévhitek és valóság, bel- és kültérben, üveg a modern építészetben)
  tervezői szempontok (miben gondolkodhat egy tervező? - belsőépítészeti szempontok, lehetséges méretek, különleges megoldások, szolgáltatások, szerelvények, stb.)
  tervezés LUMINARI Glass-szal
  HELIO - a fűtő üveg: különleges és korszerű fűtés hőleadó berendezés nélkül, hogyan tervezzünk vele?

UTÁNA BESZÉLGETÉS: KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK, EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK

Nekünk fontos az együttműködés a tervezőkkel, mert valljuk, hogy a tervek legigényesebb megvalósítási módját a tervezés időszakában, a tervezővel együtt lehet kidolgozni. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a felmerült igényhez és tervezői elképzeléshez ekkor tud a leghatékonyabban kapcsolódni az anyagismeret és a technológiák szakértelme, hogy azután egy tervező-gyártó párbeszédben kristályosodjon ki a végleges, már a gyártási és beépítési lehetőségekre is optimalizált megoldás.

Biztonsági szempontból kérjük, hogy az üzemlátogatásra hosszúnadrágban és zárt cipőben érkezzenek. 

Ezen a programon maximálisan 25 főt tudunk fogadni.

 
A Kástu Kabinházakat ábrázoló fotókat Máté Balázs (Studio Meter) készítette. 
Jelentkezés: Az építészeti üveg – LOSZ Műhely a Rákosy Glass-nál
Időpont
2023.11.29. 10:00 (szerda)
Helyszín
Rákosy Glass Bemutatóterem és Feldolgozóüzem | 1103 Budapest, Noszlopy u. 3-5.
Ár
Ingyenes
Lezárt
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság