Egyre jobban megéri a Rákosy Glassnál vásárolni

Aki ismeri a Rákosy Glass törzsvásárlói programját, az tudja, milyen kedvező feltételekkel vásárolhatnak nálunk visszatérő vásárlóink. Minden vásárlás során krediteket lehet gyűjteni, a jóváírást a következő vásárláskor lehet érvényesíteni. Június 1-től változnak a törzsvásárlói program szabályai, és még előnyösebb feltételekkel lehet majd a krediteket felhasználni.

Milyen előnyökkel bővül a Rákosy Glass törzsvásárlói programja?

A program keretében minden kedves ügyfelünknek a havi vásárlásai összegének 5%-ának megfelelő értékű kreditet ajándékozunk. Ez továbbra sem változik. A krediteket viszont a korábbi 1 hónap helyett ezentúl 3 hónapon át lehet felhasználni, a kreditösszeg a megrendelés összegének maximum 25%-ában érvényesíthető. Minden kredit 3 hónapon át használható fel, ennek lejárta után elévül.

Az új feltételek 2024. június 1-től lépnek életbe. Azonban, hogy még kedvezőbb feltételeket kínáljunk ügyfeleinknek, úgy döntöttünk, hogy a kedvezményt visszamenőlegesen, április 1-től érvényesíthetik visszatérő Ügyfeleink.

Kifizetődik a hűség

Miért tettük kedvezményesebbé a törzsvásárlói programunkat? Nem titok, hogy minden törzsvásárlói program célja visszatérő vásárlókat szerezni: a kereskedő is jól jár, megéri neki a saját haszna egy részét erre áldozni. A vásárlónak pedig a hűséggel járó kedvezmény jól jön: havi szinten több tízezer forintot spórolhat a pénzvisszafizetős módszerrel.

A legigazságosabb és legátláthatóbb rendszert biztosítjuk ügyfeleink részére, hiszen mindenki a költésével arányosan kap vissza. Ugyanakkor az sem elhanyagolható szempont, hogy ennél egyszerűbben nem lehet spórolni. A vásárlás lezárultával a vásárló automatikusan megkapja a törzsvásárlói krediteket.

Ráadásul vásárlóként azon sem kell gondolkodni, milyen termék után kap kreditet, és milyen termékre érvényesítheti majd a kedvezményét, ugyanis MINDEN teljes árú termék után megkapja a krediteket, és MINDEN fajta termékre beválthatja őket.

Az elköltött pénz egy része visszajár

A kreditek a vásárlástól számított 3 hónapig érvényesek, így az sem baj, ha nem vásárol nálunk minden héten vagy hónapban, a kedvezménye nem fog elveszni. A Rákosy Glass törzsvásárlói rendszerében már az első vásárlása után krediteket kap, amelyekkel legközelebb már csökkentheti a vásárlása összegét. 

Óriási örömmel tölt el bennünket, hogy törzsvásárlóink száma folyamatosan nő, és ezt minden eszközzel szeretnénk meghálálni! Szeretnénk folyamatosan adni azoknak, akik időről időre visszajárnak hozzánk, és megtisztelnek minket bizalmukkal. Több, mint 40 éve a küldetésünk, hogy kiemelkedő, minőségi építészeti megoldásokat kínáljunk, és az együttműködés révén megvalósítsuk ügyfeleink elképzeléseit.

Nálunk egyesül a képzettség, a tapasztalat és a kreativitás, és ezt minden projektünk során kamatoztatni tudjuk. Szakértőkből álló csapatunk a projekteket a tervezés fázisától egészen a kivitelezésig végig tudja kísérni. 

Legyen Ön is Rákosy Glass törzsvásárló!

Gyűjtse a krediteket, és vásároljon kedvezményesen! Így biztos lehet abban, hogy a legjobb áron jut hozzá a termékeinkhez, ami havi szinten jelentős megtakarítást jelenthet. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a hűséges vásárlóink között tudhatjuk!

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.