Új hajlító edzőkemence a Rákosy Glass Kft.-nél

A Rákosy-Glass Kft. 2020-as évi legnagyobb beruházása egy új, NorthGlass típusú üvegipari edzőkemence beszerzése volt.

Az új berendezés hosszú előkészítő folyamat és több hónap összeszerelési munkálatai után 2020 szeptemberében lett üzembe helyezve. A beállítások és a speciális finomhangolások elvégzése után a hazánkban és Közép Európában is egyedülálló berendezés megkezdte működését. 

Bővebb információért tekintse meg rövid tájékoztató anyagunkat, melyet ide kattintva tölthet le!

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.