HILO bútorok a Rákosy Glass üvegeivel

A Rákosy-glass kft. elkötelezett amellett, hogy az építész tervezők mellett a művészeket és formatervezőket is támogassa munkájukban, így segítve  az üveg alapanyagban rejlő végtelen számú lehetőség kiaknázását.
Büszkék vagyunk rá, hogy Koós Daniella DLA formatervező - a 2022-es S/alon kiállításon bemutatott - legújabb design bútorcsaládjához mi készíthettük el a SZínes fóliával laminált üvegszerkezeteket. 

"A HILO, slow design jegyében készült kollekciót a színes üveg és a tömörfa minőségi találkozása inspirálta. A minimalista bútorok egyszerre komolyak és játékosak, köszönhetően az éles formákat megtöltő színeknek. A vitrin különlegessége a vasalatmentes záródás."

A bútordarabok üveg elemei 4.4.2 TVG VSG (hőerősített, laminált) rétegrendben, - a tökéletes színek elérése érdekében - alacsony vastartalmú üvegből készültek.

Koós Daniella DLA munkássága a @daniella_koos Instagram oldalon is követhető.

Látványtervek: Bán Miklós
Fotók: Bohus Eszter


Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre