Kőbánya Kiváló Vállalkozásai között a Rákosy-Glass Kft.

Több, mint 40 éve működő üvegipari vállalkozásunk hatalmas megtiszteltetésben részesült; Kőbánya Kiváló Vállalkozása kitüntető címet kapott a kerület javát szolgáló, eredményes tevékenységéért.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban megtartott színvonalas díjátadó ünnepségen Rákosy Eszter tulajdonos volt jelen cégünk képviseletében, és vette át az elismerést D. Kovács Róbert Antal polgármester úrtól. Az átadó ünnepség volt az idei Szent László Napok nyitórendezvénye.

Tevékenységünket 1998 óta végezzük a X. kerületben, és büszkék vagyunk rá, hogy az általunk ismert és szeretett városrész folyamatosan fejlődik. Örömünkre szolgál, hogy itt dolgozhatunk, a belvárostól nem messze, könnyen megközelíthető helyszínen, 25.000 m2 ipari területen, Kőbánya szívében.

Köszönjük az elismerést, és gratulálunk a többi díjazott vállalkozásnak!

A díjátadóról a fotókat készítette: 
Kőbányai Önkormányzat
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.