Rákosy Glass a Házak magazinban

A Rákosy-Glass Kft. tevékenységéről szóló átfogó cikk jelent meg a Házak magazinban. 

"A cég jövőjének zálogát a folyamatos fejlődésben látjuk. Ennek a technikai haladás, a nyitott gondolkodásmód és a látókör bővítése, valamint az átgondolt üzletpolitika az alappillérei. A vállalati kultúra fejlesztését is kiemelten fontosnak tartjuk; tudjuk, hogy kiváló minőségű termékeket csak kiváló, motivált munkatársakkal lehet létrehozni.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Rákosy-Glass Kft. magas dolgozói létszáma ellenére a mai napig meg tudta őrizni családias jellegét és összetartó csapatszellemét."
 
Házak | XXVIII. évfolyam | 264. szám | 2022. május
"Nálunk az üveg alkotássá válik"
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.