Az üvegipar múltja és jelene - cikk a Mérnök Újságban

A Magyar Mérnöki Kamara lapjának áprilisi lapszámában megjelent cikk átfogó képet nyújt az üvegipar fejlődésének történetéről és mai helyzetéről.

"...Az üvegszerkezeteknek olyan, korábban nem is várt, izgalmas alkalmazásai jelentek meg, amelyek újra és újra lendületet adnak a fejlesztőknek, gyártóknak, tervezőknek és kivitelezőknek egyaránt..."

A Mérnök Újság 2021. áprilisi lapszáma online is bárki számára elérhető az alábbi linkre kattintva: http://mernokvagyok.hu/digitalis-mernok-ujsag/

Mérnök Újság | XXVIII. évfolyam | 4. szám | 2021. április
"Az üvegipar múltja és jelene - Belátásunkra bízva?" | Szerző: Gál Tamás műszaki igazgató [Rákosy-Glass Kft.]

A blogbejegyzésben található fotó az angliai Hardwick Hall épületét ábrázolja. A fotót készítette: ADTeasdale
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre