Egyedi nyílászárók

Technológiák

Az üvegszerkezetek tervezési folyamatában számos követelménynek kell megfelelni. A hőtechnikai tulajdonságok mellett az esztétika és a környezetbe illeszkedés is egyre gyakrabban felmerülő igény. Ez sokszor egyedi megoldásokat és komplex gondolkodásmódot igényel.

A külső és belső terek egybenyitása egy közkedvelt építészeti elképzelés. Ennek megvalósítására nyújt megoldást az általunk tervezett, gyártott és kivitelezett egyedi nyíló, - vagy tolóajtó rendszer. Az üvegszerkezetek belsejébe rejtett mechanikai elemek, a rejtett légzárás és vízzárás egy egységes üvegfelületet eredményez, amely egy gombnyomásra eltolható. Az általunk gyártható legnagyobb, 3,1 m magas tolóajtó szélessége 5-5,5 m is lehet. A tolóajtó tömege a padlót terheli, ahová speciális vezető sínt helyezünk. Ez a sín készülhet a padló burkolattal egy szintben, vagy abból kiemelve. A kialakított automatika helyigénye az egyben tolódó üvegfelületek össztömegének függvénye, de általában egy 10-15 cm magas rejtett dobozban elfér. Automatizálható a 80 cm-től egészen a 8-12 m szélességig terjedő összefüggő tolóajtó szerkezet is. Amennyiben nem toló, hanem nyíló szárny kialakítása az igény, rejtett teherhordó zártszelvény vázzal készített, festett peremű, betörésvédelmi szempontból is megfelelő ajtó gyártása is lehetséges.

MÉRETKORLÁTOK

  • Maximális méret edzett üveg esetén: 2850 x 6000 mm
  • Maximális méret laminált üveg esetén: 2400 x 4700 mm


Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.