Fémes anyagokkal dekorált üveg

Technológiák

A fémgőzzel dekorált üveg látványa igazán különleges hatással bír, mivel egy speciális bevonatos üveget használunk erre a célra, melyről a bevonatot kézi homokfújással távolítjuk el. Ez által két különböző felület jön létre egyetlen üvegen. Az egyes felületek homogének.

A különböző fémes anyagokkal történő dekorálás technológiája ettől eltérő, az üveg hátuljára hordozóanyag kerül, melyre felvisszük a különböző fém (arany, ezüst, bronz, stb.) lapokat, porokat. Erre egy védőréteget helyezünk, mely felület a közvetlen felhasználásra is alkalmas. Az ezzel az eljárással készült üvegek a fémgőzös technológiához képest látványban eltérnek, mert a különböző felületek nem lesznek homogének, ezért antikolt hatású dekorációt eredményeznek.

Mind a két technológia precíz, aprólékos, kézi megmunkálást igényel, melynek köszönhetően bonyolult és egyedi minták alakíthatók ki. Ezekkel a technológiákkal készíthetünk egy-, vagy többrétegű üveget, melynek felhasználása többcélú lehet. Az egyrétegű változat felhasználása főként belső térben ajánlott.

Méretkorlátok

  • minimális méret: 200 x 300 mm
  • maximális táblaméret nem meghatározott ennél az eljárásnál
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre