Festett, szitázott üveg

Technológiák

Az üvegfelület festésével és szitázásával időtálló felületet hozunk létre. Lehetőség van akár négy különböző színű festékréteg együttes alkalmazására is, mellyel színes és látványos mintákat tudunk kialakítani. Mivel a festékréteg edzőkemencénk segítségével beégetésre kerül, ezért a végleges felület tartós és ellenálló. A szitázás technológiája segíti a festett minták egyenletes és többször ismételhető elkészítését.

Az eljárás lehetőséget nyújt épülethomlokzatok minden eddiginél változatosabb kialakítására, de ezen kívül is számos területen használhatjuk fel a külső és a belső térben egyaránt.

Méretkorlátok

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret (szitanyomás): 1700 x 2500 mm vagy 1200 x 3300 mm
  • Maximális méret (festés): 2200 x 6000 mm

A szitázott, illetve a festett üvegek színe RAL színskála alapján választható.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.