Golyóálló üveg

Technológiák

Biztonsági üvegnek nevezzük az olyan üvegszerkezetet, melyet minimum két üvegréteg lamináló fóliával történő összeragasztásával állítunk elő. Az üvegek szabását, majd csiszolását követően lamináljuk az üveget (ezeket az üvegeket igénytől függően lehet dekorálni is). A laminálás során az üvegrétegek közé EVA fóliát helyezünk, mely magas hőmérséklet és nyomás hatására "összeragasztja" a rétegeket. Az egyes üvegrétegek ezután a művelet után már nem választhatók szét.

Az üvegtermékek rétegrendjének helyes kialakításával elő tudunk állítani olyan speciális biztonságtechnikai üvegeket, melyek a legextrémebb helyzetekben is megállják a helyüket. Ilyenek a betörésbiztos és a golyóálló üvegek.

Általunk forgalmazott biztonságtechnikai üvegek, melyekről tanúsítvánnyal rendelkezünk:

  • Dobásálló fokozatok: PA1, P2A, P3A, P4A, PA5
  • Áttörésbiztos fokozatok: P6B, P7B, P8B
  • Átlövésgátló fokozatok: BR2 S, BR3 S, BR4 S, BR5 S, BR6 S, BR7 S 
  • Átlövésgátló fokozatok, személyi védelemmel (szilánkleválás nélküli): BR2 NS, BR3 NS, BR4 NS, BR5 NS, BR6 NS, BR7 NS

MÉRETKORLÁTOK

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4700 mm
A lenti képeken lövéspróbán átesett üvegszerkezetek láthatók.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.