Gyárlátogatás az Ybl-ös Hallgatóknak

2024.05.08. 13:00 (szerda)

Ahogy ígértük, a Rákosy Glassnál szervezünk egy gyárlátogatást azon Hallgatók számára, akik ellátogattak hozzánk a 2024-es Ybl Szakmai Napon és kitöltötték a kérdőívünket.

Sok szeretettel várunk Téged és hallgató társaidat! Ha szeretnél bepillantást nyerni az üvegfeldolgozás rejtelmeibe, szívesen megnéznéd modern gépparkunkat és megtapasztalnád, hogyan dolgozunk mi a Rákosy Glassnál a mindennapokban, akkor ne hagyd ki a lehetőséget! Gyere el Te is hozzánk, és ismerd meg első kézből az üveges szakma szépségeit!

A program kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. De mire is számíthatsz pontosan?

PROGRAM

 • 12.45-13.00 érkezés
 • 13.00-13.30 prezentáció
  - az üveg, mint építőanyag (bel- és kültérben, üveg a modern építészetben)
  - tervezői szempontok (mérethatárok, különleges megoldások, szerelvények, szolgáltatások, mintaprojektek stb.)
  HELIO Heating - a fűtő üveg: izgalmas és korszerű fűtési megoldás, de hogyan tervezzünk vele?
 • 13.30-15.00 üzemlátogatás
  - csarnokok bejárása technológiai sorrendben
  - technológiák bemutatása, gépek megtekintése működés közben

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A gyárlátogatáson maximálisan 25 főt tudunk fogadni. Ha szeretnél jönni, de beteltek a helyek, akkor se keseredj el! Iratkozz fel honlapunkon, és mi később újra megrendezzük az eseményt!

Arra kérünk, hogy az üzemlátogatásra hosszú nadrágban és zárt cipőben érkezz. További védőfelszereléseket mi biztosítunk Neked. Ne felejtsd otthon a tőlünk kapott gumikacsádat vagy napszemüvegedet sem! Csináljunk egy szuper közös fotót üzemünkben! ;)

Ha kérdésed van a programot illetően, vagy munkalehetőséggel, üveggel kapcsolatban szeretnél érdeklődni, akkor a kozma.aniko@rakosyuveg.hu e-mail címen vagy a +36 70 377 8227-es telefonszámon keress minket.

Találkozunk május 8-án, szerdán 13 órakor üzemünkben!

A Kástu Kabinházakat ábrázoló fotót Máté Balázs (Studio Meter) készítette. 
Jelentkezés: Gyárlátogatás az Ybl-ös Hallgatóknak
Időpont
2024.05.08. 13:00 (szerda)
Helyszín
Rákosy Glass Bemutatóterem és Feldolgozóüzem | 1103 Budapest, Noszlopy u. 3-5.
Ár
Ingyenes
Lezárt
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.