Hajlított edzett üveg

Technológiák

Hajlító edzőkemencénk segítségével képesek vagyunk a legmagasabb minőségű hajlított üveg gyártására edzett (ESG) vagy előfeszített (TVG) minőségben. A biztonsági és az esztétikai igényeket egyaránt teljes mértékben kielégítő hajlított üveg egyszerű gyártási mechanizmusa lehetővé teszi nagy darabszámú megrendelések rövid határidőn belüli, minőségi kiszolgálását. 

A hajlítás után igény szerint laminált (ragasztott - VSG) biztonsági üveg vagy hőszigetelő szerkezet készül a hajlított üvegtáblákból. Lehetőség van hajlított fűtő-, illetve fűtő hőszigetelő üveg gyártására is.

Természetesen egyedi, különleges geometriájú hajlított üvegek elkészítését is vállaljuk, sablonos technológiával alakítva ki a szerkezeteket. Ebben az esetben az üvegtáblákat az általunk készített fém hajlító sablonok segítségével hajlítjuk a kívánt formára, és érjük el a kiváló minőségű végeredményt.

MÉRETKORLÁTOK

  • Minimális méret: 200 x 500 mm
  • Maximális méret (ESG vagy TVG minőségben): 2500 x 2800 mm / R500 - R20000 mm
  • Maximális méret (sablonos technológiával): 2750 x 5950 mm / egyedi geometria
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.