Helio Heating fűtő üveg

Technológiák

Az emberi test hőérzete nem csak a levegő, hanem az őt körülvevő felületek és tárgyak hőmérsékletétől is nagyban függ. A Rákosy-Glass Kft. Helio Heating fűtő üvegéből kialakított felület a környezetével közölt energia jelentős részét sugárzó hő formájában adja le.  Akár 3-4 °C-kal csökkenthető az épület belső tereinek léghőmérséklete, így a 18-19°C ugyanolyan hőérzetet biztosít, mint hagyományos fűtéseknél a 22-24°C. Ezáltal jelentősen csökken a fűtésre használt energia.

Ahhoz, hogy egy ház vagy lakás kényelmes és kellemes otthonná váljon, az egyik alapvető tényező a megfelelő fűtési rendszer kiválasztása. Erre kínál megbízható, tiszta, hatékony és biztonságos megoldást a Helio Heating fűtő üveg. Ablaküvegként és/vagy radiátorként egyaránt megjelenhet, az átlátszótól a teljesen egyedileg mintázott változatig, rábízva ezt az ingatlan tulajdonosok ízlésvilágára és fantáziájára.

A szerkezet minden esetben több - legalább 2 - edzett vagy hőerősített biztonsági üvegrétegből épül fel. A fűtő réteg egy láthatatlan, nanotechnológiával felhordott fémvezető felület (bevonat), melynek ellenállása elektromos áram hatására hőt termel. Ez a bevonat minden esetben a belső térhez legközelebbi, laminált üvegréteg belsejében kap helyet.

Díjak | TOP10 Legérdekesebb Magyar Innováció 2018-2019 | Construma díj 2013

MÉRETKORLÁTOK

  • Minimális méret: 500 x 500 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4700 mm
Bővebb információért kérjük tekintse meg Helio Heating márkánk honlapját, melyet az alábbi gombra kattintva tehet meg.


Helio Heating 

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.