Karrier

Projektvezető
Terület: Mérnöki munka
Bővebben
Beépítő munkatárs
Terület: Szakmunka
Bővebben
Árubeszerző, árufuvarozó
Terület: Logisztika
Bővebben
Betanított munka
Terület: Betanított munka
Bővebben
Jelentkezz csapatunkba!

Ha az építészeti üvegiparban képzeled el a jövődet, és nem riadsz vissza a kihívásoktól, jelentkezz hozzánk! Biztos állást, versenyképes jövedelmet, és nem utolsó sorban lehetőséget kínálunk minden olyan munkavállalónak, aki fejlődni szeretne, és hozzánk hasonlóan hosszútávú, közös együttműködésben gondolkodik.

Karrier oldalunkon minden aktuális álláshirdetésünket megtalálod, legyen az betanított munka, szakmunka, irodai-, vagy mérnöki munka. Amennyiben nem találtál számodra megfelelő ajánlatot, akkor sem kell elkeseredned; fényképes önéletrajzod feltöltésével bármikor jelentkezhetsz hozzánk.

Ha felszabadul egy hely az általad választott területen, felvesszük Veled a kapcsolatot! 

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.