Kerámianyomtatott üveg

Technológiák

Az üveg felületén lehetőség van egyedi minták, vagy akár nagy felbontású képek elhelyezésére is. Ennek egyik módja az üvegnyomtatás. Ezzel a technológiával tetszés szerint, bármilyen színnel és mintával dekorálhatjuk az üveget. Felhasználása főként konyhahátfalak, üvegburkolatok, egyedi reklámfelületek, hirdető-, és jelzőtáblák, valamint zuhanykabinok esetén gyakori, de a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A felületre felhordott kerámiafesték a nyomtatás után beégetésre kerül edzőkemencénkben, így tartós és ellenálló, UV álló felület jön létre.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

  • egyrétegű alkalmazás (nem szükséges laminálni)
  • kültéren is felhasználható, UV álló felület
  • extra nagy igénybevételnek is ellenáll

Méretkorlátok

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2200 x 4000 mm

A maximális felbontás 1440 DPI.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.