Luminari Glass design üveg

Technológiák

A LUMINARI Glass az S'39 Hybrid Design Manufacture és a Rákosy-Glass Kft. által közösen létrehozott design üveg termékcsalád, ami a hagyományos burkolati és térelválasztó rendszerek közül innovatív anyaghasználatával és különleges vizualitásával tűnik ki. Meglepő anyagok és színek találkozása, friss és sokszínű stílus jellemzi, mely egy anyagszerű, kortárs design-szemlélettel, több évtizedes szakmai alapokon, korszerű technológiák alkalmazásával jött létre. Felhasználása rendkívül sokrétű – a falburkolattól az ajtón és térelválasztón át egészen a bútorok alkalmazásig. Az igényeknek és a funkciónak megfelelően minden minta transzparens vagy nem átlátszó háttérrel is elkészíthető.

A LUMINARI Glass kétrétegű edzett, laminált, alacsony vastartalmú biztonsági üveg, melynek rétegeit szitanyomással, üvegnyomtatással és/vagy textil laminálással dekoráljuk. A különböző üveg megmunkálási technológiák kombinálása eredményeként kapjuk a LUMINARI egyedülálló formavilágát. A minták és színek számtalan változatot rejtenek magukban, mely által biztosított a mindig egyedi megjelenés.

Díj Magyar Formatervezési Díj | Termék kategória | 2015

Méretkorlátok

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2200 x 4000 mm 
Bővebb információért kérjük tekintse meg Luminari Glass márkánk honlapját, melyet az alábbi gombra kattintva tehet meg.

 

Luminari Glass

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.