MEGHOSSZABBÍTVA! Március a Tervezők Hónapja a Rákosy Glassnál!

2024.03.01. - 2024.04.30.

A Rákosy Glassnál nem csak ügyfeleknek dolgozunk, hanem minden projekthez partnerként viszonyulunk, megértjük az elvárásokat, igényeket és a (sokszor összetett) célkitűzéseket. Ügyfeleink bíznak szakértelmünkben, sokrétű tapasztalatunkban, kreativitásunkban, és szeretik, hogy minden esetben rugalmas hozzáállással és minden részletre kiterjedő odafigyeléssel közelítjük meg a feladatunkat. Mindez nem a véletlen műve. Évek hosszú sora alatt alapoztuk meg, elsősorban azzal, hogy mindig is nagyon fontosnak tartottuk a kommunikációt. Ennek szellemében szervezzük meg márciusban a Tervezők Hónapját.

Mi a célja a Tervezők Hónapjának?

Márciusban szeretnénk megünnepelni a kreativitást, a tehetséget és az innovációt, összegyűjtve régi és leendő partnereinket a feltörekvő műhelyektől a befutott stúdiókon át a közintézményekig. Építész, belsőépítész, lakberendező tervezőket várunk elsősorban, és természetesen mindenkit, aki üveggel tervez vagy akar tervezni.

A Tervezők Hónapja lehetőséget nyújt mindazoknak, akik kapcsolatba kerülnek az építészeti üveggel (vagy bármilyen üveggel), hogy elgondolkodjanak azon, mennyire fontos, hogy a legújabb technológiák és innovációk a tervezés erőterében maradjanak. 

Egyedi ajánlatokat szeretnénk kidolgozni az egyedi igényeknek megfelelően. Mert nincs két egyforma projekt, s bár ez a mondat már közhelyszámba megy, a tartalma nagyon is aktuális. Kíváncsiak vagyunk, milyen projekteken dolgozik, hogyan használja az üveget, milyen kihívásokkal szembesül, milyen mértékben tudja beépíteni az új technológiákat a terveibe. Jöjjön el a Tervezők Hónapjára, és beszéljük meg!

Miben más a Tervezők Hónapja?

A Rákosy Glassnál nagyon fontosnak tartjuk a tervezőkkel való kapcsolattartást, és igyekszünk havi rendszerességgel különböző programokat, műhelyeket rendezni, ahol személyesen is betekintést nyújtunk a munkánkba. A Tervezők Hónapja annyiban más, hogy ezúttal nem műhelytalálkozóra hívjuk az érdeklődőket, hanem exkluzív beszélgetésre, ahol kizárólag azok a témák és szempontok kerülnek szóba, amelyek az adott tervezőt érdeklik. Tudunk készülő vagy jövőbeli projektekről is beszélni, amelyekről talán nem mindenki szeret nagyközönség előtt beszélni. A hozzánk ellátogató tervezőknek ráadásul extra ajánlatokkal is készülünk!

Csatlakozzon a Tervezők Hónapjához, regisztráljon be az eseményre, és jöjjön el hozzánk egy személyes beszélgetésre! A regisztrációt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk, és megbeszéljük a részleteket.

Jelentkezés: MEGHOSSZABBÍTVA! Március a Tervezők Hónapja a Rákosy Glassnál!
Időpont
2024.03.01. - 2024.04.30.
Helyszín
Rákosy Glass Bemutatóterem és Feldolgozóüzem
1103 Budapest, Noszlopy utca 3-5.
Ár
Ingyenes
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.