Edzett laminált üveg, üveg tartószerkezetek | Millenáris Széllkapu Park

A 26 ezer négyzetméter területű Millenáris Széllkapu Park Közép-Európa egyik legnagyobb pihenőparkja. Különleges (táj)építészeti elemek tárháza ez; található benne például háromdimenziós függőkert, design napelemek és digitális vízfüggöny is, a park alatt pedig egy hatalmas parkolóház húzódik. 
 
A mélygarázsba vezető lépcsőház felszíni részét körülölelő üvegszerkezetet a Rákosy-Glass Kft. készítette. A többrétegű biztonsági üvegfalak és a tetőelemek megtámasztásáról üvegoszlopok és üveggerendák gondoskodnak. A Rákosy-Glass Kft. által tervezett, gyártott és beépített szerkezet az edzett laminált kivitelezésnek köszönhetően rendkívül ellenálló, mégis légiesen könnyed.
 
Az üvegkocka enyhén szabálytalan formája tapintatosan illeszkedik a modern közpark arculatába.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre