Fűtő hőszigetelő üveg | Apponyi-hintó

Az Apponyi-hintó körül egy acélszerkezetű előtető található, melynek alapterülete 253 m2. A tető szerkezetét 90 db, összes tömegét tekintve 12,5 tonnányi feketére festett, edzett, ragasztott biztonsági üveg borítja. 

A Fiumei úti sírkertben található kegytárgyat műemléki jellege miatt különös figyelemmel kell megóvni a káros környezeti hatásoktól. A hintó közvetlen környezetében egy önálló - a körülvevő acélszerkezettől teljesen független, 29 m2 alapterületű, 4,5 m magas, légmentesen záró - fűtő hőszigetelő üvegből készült üvegpavilon található.

Ezek az üvegek biztosítják az állandó hőmérsékletet és páratartalmat, amire szükség van azért, hogy az eredeti alkatrészekből álló szerkezetet a későbbi generációk is megcsodálhassák.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre