Fűtő hőszigetelő üvegek, alakos üvegek | Magyar Nemzeti Múzeum Kertészház

Budapest ikonikus helyszínén, a Múzeumkertben található az 1852-ben Wagner János tervei alapján épült Kertészház, melynek rekonstrukciós munkálataiban a Rákosy-Glass Kft. is részt vett. Az épületet hőszigetelő üvegszerkezetekkel láttuk el, amelyeket fűtő kivitelben, egyedi vezérléssel együtt gyártottunk és építettünk be. Az alakos hőszigetelő üvegszerkezetek is a Rákosy-Glass Kft. munkáját dicsérik.
 
A nagyméretű fűtő üvegfelületek biztosítják az épületben a megfelelő hőmérsékletet a leghűvösebb téli napokon is, és lehetővé teszik a külső és belső tér finom kapcsolatának létrejöttét.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre