Hajlított és sík laminált üvegek | Budapesti városnéző hajó

A hajó legnagyobb hossza 39,6 méter, legnagyobb szélessége pedig 8,4 méter. Megjelenésének meghatározó elemei a hatalmas, egybefüggő üvegfödém és a jellegzetes kormányállás. Izgalmas kihívást jelentett megtervezni és kivitelezni az üvegszerkezeteket.
 
Az üvegtetőt és az oldalsó, csúsztatható ablakokat összesen 243 négyzetméternyi, 36 darab hajlított és sík laminált üvegtábla, a kormányállás üvegfelületeit 7 darab hajlított laminált üvegtábla alkotja. Utóbbinál egy üvegajtó is beépítésre került. A legnagyobb beépített tábla tömege meghaladja a 160 kg-ot.
 
A hajó belsejéből kitekintve a beépített üvegeknek köszönhetően teljes szépségében tárul elénk a budapesti látkép.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre