Luminari üvegkorlát | Károlyi-Csekonics-palota

A budapesti Palotanegyedben található Károlyi-Csekonics-palota 2017-ben kezdődött rekonstrukciója és fejlesztése után 2020 szeptemberben került átadásra.
 
A felújítás során az épületegyüttesben három új, modern lépcsőházat létesítettek. A keskeny orsóterek megvilágításához LED világítás lett betervezve, melyek fényét az építészeti koncepció szerint a beépített Luminari üvegkorlátok hivatottak szűrni. A háttérvilágítás egyenletes fényszórása érdekében az alakos üvegszerkezetek hátsó rétege homokfúvott. A csatlakozó mészkőburkolattal harmonizáló színvilágot az üvegrétegek között található, SMOKE mintával nyomtatott textília adja.
 
Ez, és a fehér színnel az üveg felületére nyomtatott VAHT minta egyediségével és részletezettségével kiválóan oldja az egyszerű, fehér lépcsőházi tér komolyságát.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre