Strukturális hőszigetelő üvegfalak, tolóajtók | Családi ház

A családi ház három homlokzatát szabálytalan alakjára kialakított, egyedi sík, és hajlított hőszigetelő üvegek határolják. Szakmai kihívása egyedi tervezésű csomópontjaiban, és hatalmas üvegtábla méreteiben mutatkoznak.

A három rétegű hőszigetelő üvegburok strukturális kialakítású, az üveg toldások mellett festett üveg peremekkel, és strukturális szilikonozással készültek, megjelenő tartószerkezet nélkül. Az épület északi sarkán elhelyezett nagy nappali helyiségben motoros mozgatású tolóajtók adják meg a lehetőséget a külső és belső terek egyesítésére. A belső térben a válaszfalak nagy része átlátszó üveg, a vizes helyiségek dekorációját a többi helyiséggel harmonizáló, két üveg közé laminált bőr tapéta adja. Az épület további érdekessége az udvarán elhelyezett üveg szauna, mely fűtő üvegezéssel, és az épület belső terével megegyező dekorációval készült.

A szauna fűtő jellege lehetőséget ad arra, hogy az év bármely szakában párásodásmentes üvegfelületen keresztül, használat közben is élvezhető legyen a gyönyörű kilátás.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre