Strukturált homlokzati üvegfalak, egyéb szerkezetek | Kalocsa Érseki Kollégium

A" Kalocsa Szíve Program" keretén belül az Érseki Kollégium felújítására és bővítésére került sor, amiben a Rákosy-Glass Kft. is közreműködött, természetesen az üvegfelületek szakmai tervezésében és minőségi kivitelezésében.
 
Az új épületrésznek a homlokzati üvegezését, belső és külső nyílászáróit, üveg vitrinjeit és liftburkolatát készítettük el. A homlokzat függőleges fix függönyfal szerkezettel készült háromrétegű hőszigetelő és reflexiós üvegfelülettel, egyedi, nem látszó tokszerkezetekkel.
 
Az üvegfelületek segítségével a múzeumi látogatás során az udvarokban és az épületben a történeti séta a múlt érzetével töretlen maradhat, s a lehető legteljesebb képet adja a látogatónak.
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.