Üveg díjak vegyes technikával | Lovaspóló szezonnyitó

2018-ban a hazai lovaspóló szezonnyitó eseményén - ahol több ország csapatai is részt vettek a megmérettetésen a mieink mellett -, a szponzorok között a Rákosy-Glass Kft. is megjelent, méghozzá kimondottan erre az alkalomra készített üveg díjakkal támogatva az eseményt.. A helyszínt a Nemzeti Lovarda biztosította.

A vegyes technikával készült díjakat erre a nyitó eseményre tervezték, többféle kategóriában, különféle kialakítással. Díjat kapott a három legjobb csapat, a legértékesebb játékos, illetve a részvételért is járt egy-egy emlékplakett. Ráadásként a legszebb lovat különdíjjal értékelte a zsűri.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre