Rogyasztott üveg

Technológiák

A rogyasztás technológiájának lényege, hogy sablon segítségével megfelelő hőmérsékleten, alakváltoztatással hozunk létre különböző formákat. A rogyasztás rogyasztó kemencében, körülbelül 800-1000 Celsius fokon történik egy gipsz vagy fém alapanyagú sablon segítségével.

A hőmérséklet és a fűtési időtartam változtatásával befolyásolható, hogy mennyire olvadjanak egymásba az üvegrétegek, így egyedi és speciális formák hozhatók létre. Felhasználása fürdőszobai mosdókagylók esetében a leginkább jellemző, de szobrok, lámpák, díjak és különböző dekorációs célú üvegtárgyak is kialakításra kerülhetnek ezzel a technológiával. A rogyasztás jelenti az egyik legszabadabb üveg megmunkálási technológiát a színek, minták és formák végtelen változata mellett. A rogyasztott üveget nem lehet edzeni, főként dekorációs funkciót lát el.

Méretkorlátok

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4500 mm
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.