Rólunk

A Rákosy-Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert, 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. Cégünk családi vállalkozás, három generációra visszanyúlóan foglalkozunk üvegmegmunkálással. Jelenleg több, mint 130 kollégával, kb. 25.000 négyzetméter ipari területen, a legmodernebb technológiákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A piaci igényekhez igazodva termékeink és szolgáltatásaink skáláját folyamatosan bővítjük, megőrizve legfőbb erényeinket; a gyorsaságot és a rugalmasságot. Több évtizedes működésünket folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte, melynek eredményeképpen az építészeti üvegiparban meghatározó szereplővé váltunk Magyarországon. A hagyományokban gyökerező szakmai felkészültségünkkel, innovatív és kreatív megoldásainkkal járulunk hozzá vevőink elégedettségéhez, termékeink magas minőségéhez, környezetünk fejlődéséhez.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre