S/alon Budapest Lakástrend Kiállítás

2023.09.22. 10:00 (péntek)

Mi ott leszünk az idei S/alon kiállításon! És Te?

Különleges installációval várunk a S/ALON kiállításon!

Lelkesen készítjük elő az idei S/ALON megjelenésünket, amelyen nagy örömmel mutatjuk be, hogyan lehet a LUMINARI designüveggel igazán különleges és eredeti megjelenést, hangulatot teremteni.
Az Arezzo Design-nal közös standunk jól példázza, hogy a LUMINARI Glass és a tervezői fantázia igazán exkluzívvá tesz bármely teret, most éppen egy fürdőszoba enteriőrt!

Te hová terveznél, képzelnél szívesen LUMINARI Glass-t?

Látogass el a standunkra, hogy további inspirációkat gyűjthess, találkozzunk személyesen is a S/ALON-on, ahol megismerkedhetsz a gyártóval és a tervezővel, és megtudhatsz mindent, ami érdekel a LUMINARI Glass-ról és minden egyéb, a Rákosy Glass-nál elérhető belsőépítészeti üvegről!

Szeretettel várunk, Rákosy Glass és a LUMINARI Glass tervező S39 Hybrid Design csapata

 

"A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit. 7000 négyzetméteren több mint 100 teret - nappalikat, konyhákat, fürdő- és hálószobákat, gardróbot, teraszt, sőt még garázst és zeneszobát is - gondosan válogatott bútorokkal, burkolatokkal, világítástechnikai eszközökkel, dekorációkkal és műalkotásokkal rendezünk be, melyeket kipróbálhatsz, lefoglalhatsz, vagy akár meg is vásárolhatsz a helyszínen."

Jelentkezés: S/alon Budapest Lakástrend Kiállítás
Időpont
2023.09.22. 10:00 (péntek)
Helyszín
13B stand | Budapest Aréna | 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Lezárt
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program