Pályázatok

nyomt2

VEKOP-1.2.6-20-2020-00715

Digitális síküveg kerámianyomtató beszerzése a Rákosy-Glass Kft-nél

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását.

 

cnc.jpg

PROJEKT INFORMÁCIÓK

Kedvezményezett: Rákosy Glass Produkt Kft.

Projekt címe: CNC síküveg megmunkálóközpont vásárlása Rákosy Ferenc egyéni vállalkozó számára

Elnyert támogatás összege: 64.392.546 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 62,5 %

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.02.03

A projekt tartalmának bemutatása:

Rákosy Ferenc egyéni vállalkozó 64,39 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a „mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati kiíráson, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül. A beruházás célja egy CNC Síküveg megmunkálóközpont vásárlása.

A projekt keretében beszerzésre került egy CNC Síküveg megmunkálóközpont. A korábban megvalósított fejlesztésünk egy csúcstechnológiás síküveg hőkezelő, edző és hajlító berendezés, amely technológiai fejlesztés szükségessé tette egy automata CNC megmunkáló központ megvásárlását, beüzemelését. A megmunkálható maximális üvegmérete: 3300 x 6000 mm, mely Európában is világszínvonalúnak számít.

A beszerzett CMS Profile 6033 építészeti síküveg megmunkáló CNC központ segítségével olyan innovatív technológiai korszerűsítés valósult meg, amely segítségével a további minőség javítása, a termelékenység fokozása, valamint a cég piacainak megtartása és bővítése valósul meg.

Projektazonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-00303

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását.

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.