Textilbetétes üveg

Technológiák

A textilbetétes üvegek különlegessége a számos üveg-, és textilréteg együttes térhatásában rejlik. Kettő vagy több üvegréteg között helyezzük el a textil rétege(ke)t, melye(ke)t két oldalról lamináló fóliával rögzítünk, így minden esetben ragasztott biztonsági üveget kapunk végeredményként. Ennek köszönhetően sokrétű felhasználása létezik: többek között bel-, és kültéri korlátok, térelválasztók, speciális szobrok és tárgyak készülhetnek belőle.

A textil anyaga, minősége és mintázata egyedi igényeknek megfelelően kerül kiválasztásra. Az általunk használt textíliák nem befolyásolják az üveg szerkezeti adottságait, továbbá UV stabil tulajdonsággal is rendelkeznek.

Méretkorlátok

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4700 mm
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.