Construma díjas a fűtő üveg

2013-ban a teljes egészében általunk tervezett és gyártott standdal mi is részt vettünk a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon.

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy fűtő üvegünkkel elhozhattuk az innovációért járó Construma díjat.

A kiállításon használt stand - bár kissé már átalakult - a mai napig bemutatóteremként üzemel telephelyünkön. A hozzánk ellátogatók itt testközelből szemügyre vehetik többféle termékünket, és egyúttal megcsodálhatják az üvegben rejlő sokféleség kibontakozását. 

Fűtő üvegeink megtekintésére és megtapintására is lehetőséget kínálunk: a standon kiállított sík-, és hajlított fűtő hőszigetelő üvegek mellett különböző fűtő üveg bútorok, illetve design fűtő üvegek is megtekinthetők.

Ezeken felül például az alulról megvilágított lépésálló üvegpadló, különböző üvegtárgyak, valamint többféle dekor üveg is megtekinthető, illetve kipróbálható a standon.

Az üveglapszabászat épületében található kiállító stand számos színes és világító elemével - különösen - az esti órákban üzemünk fénypontjává válik. 

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás | Construma díj | 2013

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.