Laminált üveg

Technológiák

A laminálás során az üvegrétegek közé EVA (etil-vinil-acetát) fóliát helyezünk, mely magas hőmérséklet és nagy nyomás hatására elválaszthatatlan kapcsolatot képez az egyes rétegek között. Így hozzuk létre a ragasztott biztonsági üveget (VSG).

A lehető legbiztonságosabb szerkezet az edzett ragasztott biztonsági üveg (ESG VSG). Egy ilyen szerkezetnél az üveg törése esetén az apró darabokra tört üvegréteget a fólia megfogja, így a szerkezet nem szenved hirtelen alakváltozást.

A ragasztott biztonsági üvegek dekorálási lehetőségei sokrétűek, mivel a technológia megengedi mind a festés, savmaratás, homokfújás, és nyomtatás felhasználását, továbbá a különböző rétegek között helyezhető speciális színes és nyomtatott fólia, textil, papír, cérna, stb. Feltétele kizárólag a használni kívánt anyag 100°C feletti hőmérséklettel szemben tanúsított ellenálló képessége.

Felhasználási formái

MéretkorlátOK

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4700 mm
Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásaink skálája rendkívül széles. Üvegfeldolgozásban verhetetlenek vagyunk: vágás, élcsiszolás, fúrás, CNC megmunkálás, hőkezelés, hajlítás, festés, nyomtatás, felületkezelés - ezen munkafolyamatokat a legmodernebb berendezésekkel, magasan képzett kollégáink segítségével végezzük. Mindemellett mérnöki tervezési tevékenységet is folytatunk, és beépítést is vállalunk.

Amennyiben szeretne értesülni legfrissebb híreinkről vagy legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírértesítőnkre.
Feliratkozom a hírértesítőre
Magyar Hospice Alapítvány Támogató 2022
Modern Mintaüzem Program
LOSZ céges tagság
Örökbe fogadok egy ovit
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.